Caută
Close this search box.

Concert extraordinar de anul nou 2018 la Sala Mare a Teatrului National Bucuresti

Spectaculoasa sala a Teatrului National va oferi admosfera magica ce se doreste a fi redata in aceasta seara de luni, 8 Ianuarie 2018,ora 19,00 de catre Orchestra Symphactory condusa de dirijorul Tiberiu Soare si invitatul special, violonistul elvetian Manrico Padovani.

Concertul extraordinar cu ocazia inceputului de an 2018 este organizat de Fundatia Calea Victoriei, loc in care peste 50000 de tineri si nu numai au putut interactiona cu arta si artisti indragiti in cei peste 10 ani de activitate. Le sunt alaturi si Casa de avocatură Bondoc și Asociații SCA, 7 Card, Grand Hotel Continental și  Universitatea Naţionala de Muzică din Bucureşti.

Programul propus este unul fascinant: eroticul si ritmurile muzicii  din Suitele I si II din opera Carmen de George Bizet dau auditoriului puterea transpunerii in afara sferei noastre zilnice, cu un puternic impact de exaltare si bucurie.

Violonistul Manrico Padovani va sustine un alt moment muzical de inalta tinuta componistica si interpretativa: Concertul nr 1 în Re Major, pentru vioară și orchestră de Niccolo Paganini. Partitura atat de mult cantata cere fiecarui solist o virtuozitate a tehnicii instrumentale si a interpretarii si o continua cautare in suprematia sensibilitatii ce inseamna timbrul de vioara.

Biletele la concert se pot cumpăra numai prin reţeaua Eventim: magazinele Vodafone, Orange, Germanos, Carrefour, librăriile Cărtureşti şi Humanitas, benzinăriile OMV sau online.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Ultimele stiri