Caută
Close this search box.

Concerte în 2018: Ce solişti şi trupe vom vedea la Bucureşti

Judas Priest

Anul abia a început, aşa că lista concertelor din 2018 nu este completă. Dar merită să vedem cine urcă pe scenele din Capitală în lunile următoare.

Formaţia germană Kreator va concerta pe 25 ianuarie 2018, la Arenele Romane, în cadrul turneului „Gods of Violence”, alături de formaţiile Decapitated (Polonia) şi Dagoba (Franţa). Biletele pot fi cumpărate din reţeaua iabilet.ro, la preţurile de 115 şi 165 de lei, până pe 15 ianuarie, şi 125 de lei (acces general), în ziua concertului.

Mariza, celebra cântăreaţă fado, va reveni în concert la Bucureşti pe 17 februarie, la Sala Palatului, potrivit News.ro. Biletele au preţuri cuprinse între 110 şi 300 de lei.

Cântăreaţa de origine olandeză Caro Emerald va concerta pe 28 februarie 2018 la Sala Palatului, iar biletele au preţuri cuprinse între 85 şi 248 de lei.

După 8 ani de la prima vizită în România, grupul german electro Kraftwerk va susţine, pe 1 martie, un concert 3D la Arenele Romane, parte din seria de show-uri începută în 2012 la Muzeul de Artă Modernă din New York (MoMA).

Goran Bregović revine la Bucureşti împreună cu orchestra sa, alături de care va susţine un concert pe 2 aprilie, la Sala Palatului.

Trupa suedeză Dark Tranquillity va concerta pe 19 aprilie la Bucureşti, unde îşi va prezenta cel mai recent album lansat, „Atoma”. Concertul va avea loc la clubul Quantic.

Violonistul David Garrett va susţine, în iunie 2018, două reprezentaţii ale concertului „Explosive Live” la Bucureşti, pe 8 şi 9 iunie, începând cu ora 20.00.

Judas Priest nu mai are nevoie de nicio prezentare. Formaţia britanică va reveni la Bucureşti cu un concert care va avea loc pe 22 iulie, la Romexpo.

Trupa îşi va prezenta la Bucureşti albumul „Firepower”, pe care îl va lansa anul acesta. Biletele pot fi cumpărate din reţeaua iabilet.ro, la 129, 149, 175 şi 280 de lei.

 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Ultimele stiri