Caută
Close this search box.

Firea: Taximetriştii care negociază preţul sau refuză cursele pot fi reclamaţi la Tel Verde

Bucureștenii pot apela linia verde 0800.800.868 pentru a sesiza problemele întâmpinate cu taximetriștii, în cazul în care aceștia refuză cursele, au comportament necivilizat sau negociază prețul cursei, a anunțat, miercuri, primarul Capitalei, Gabriela Firea.

În noaptea de Revelion, dar și în multe alte ocazii, este o practică printre taximetriști de a cere pentru curse un alt preț, mai mare, decât cel care ar fi afișat normal pe ceas.

„Sub nici o formă nu vrem să ne întoarcem la taximetria de acum 10-15 ani, când sunam la dispecerat, ne puneau să așteptăm și apoi ni se spunea că nu există mașină în zonă. Nu ne dorim să ne întoarcem în trecut, mergem către viitor. (…) Atrag atenția Poliției locale să fie mai vigilentă și să înceapă deja controalele în trafic.

Invit cetățenii să sune la tel verde 0800800868 dacă taximetriștii refuză cursele, au limbaj sau comportament necivilizat sau negociază prețul”, a declarat primarul Capitalei, Gabriela Firea, în cadrul comandamentului organizat pentru adoptarea unor măsuri pentru fluidizarea traficului, arată potrivit news.ro.

 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Ultimele stiri