Caută
Close this search box.

Gestul portughezului Cristiano Ronaldo de Revelion

Cel mai valoros fotbalist al lumii (deși mulți îi atribuie acest titlu lui Leo Messi), celebrul internaţional portughez și campion european cu naționala lusitană, Cristiano Ronaldo, a început anul 2018 în localitatea sa natală, la Funchal, capitala arhipelagului Madeira acolo unde a jucat cândva Marius Șumudică.

Ei bine, Ronaldo s-a înconjurat, într-o poză de antologie, de cele mai importante trofee pe care le-a cucerit de-a lungul carierei sale, informează agenţia EFE.

Omul de gol al lui Real Madrid a petrecut Revelionul în insula Madeira, loc care găzduieşte şi muzeul în care sunt expuse trofeele sale. Ronaldo, în vârstă de 32 ani, a profitat de ocazie și de câldura de afară pentru a trimite lumii imaginea celor 15 magnifice trofee. Recent, Cristiano a cucerit cel de-al cincilea Balon de Aur, după cele obţinute în 2008, 2013, 2014 şi 2015, atacantul lui Real egalându-l astfel pe argentinianul Lionel Messi, marele său rival de la FC Barcelona, în privinţa numărului de trofee acordate anual de revista France Football celui mai bun fotbalist al planetei. Tot el, campion al Europei cu naţionala Portugaliei în 2016, mai are în palmares două premii The Best (Cel mai bun), cucerite în 2016 şi 2017, de asemenea şi un premiu rezervat celui mai bun jucător al lumii (2008), toate oferite de federația internațională, FIFA. (foto independent.md)

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Ultimele stiri