Caută
Close this search box.

A fost sau nu Regele Mihai în sicriu ? De unde și cum vin întrebările ce șochează

Una din ”bombele” începutului de an vine, în mod neașteptat și șocant, pe tema morții și a înmormântării Regelui Mihai! Vocile suspicioase au fost mai multe, dar ele nu s-au manifestat public în nicun fel până acum. Sigur, întrebările și suspiciunile nu duc în mod obligatoriu la un anume tip de concluzii sau la altul. Ele însă nici nu pot fi trecute complet cu vederea. Clarvăzătoarea Maria Gheorghiu spune (pentru că nu are cum să ”afirme”) că trupul neînsufleţit al Regelui Mihai NU s-ar fi aflat în sicriul care a fost adus în România şi îngropat, după lungi și impresionante ceremonii, la Curtea de Argeş.

Gheorghiu a postat pe blogul personal un mesaj în care vorbeşte despre înmormântarea Regelui Mihai, sugerând că modul în care s-au desfăşurat funeraliile Majestăţii Sale ar fi ridicat numeroase semne de întrebare, precum și faptul că Majestatea Sa nu s-ar fi aflat în sicriul adus din Elveția.

Iată ce scrie, între altele, Maria Gheorghiu pe blogul său:

”(…) Totusi am sa pun o intrebare:
De ce, la Sicriul cu trupul neinsufletit al Regelui Mihai, nu a fost lasat macar un minuscul gemulet,prin care sa se vada macar trasaturile REGELUI MIHAI,sau ,daca era cineva acolo in sicriu?
De ce, nimeni din cei in drept,nu a cerut ca sa se vada cât de cât,Chipul Regelui Mihai acolo în sicriu?
Iar cu aceasta intrebare dragilor,cred ca am spus totul.
În timp dragilor, vom afla ADEVARUL despre aceasta înmormântare a REGELUI MIHAI care, a îngenuncheat ROMANIA cu atâtea pregatiri si cheltuieli uriase.
Atât am dorit ca sa spun dragilor, că aceasta inmormantare nu a fost ceea ce trebuia sa fie”. (foto ziuaveche.ro)

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Ultimele stiri