Caută
Close this search box.

Fostul ginere al lui Maradona a salvat de la dezastru super-echipa lui Pep Guardiola

Au fost doar câteva minute până la o uriașă surpriză. Celebra grupare Manchester City, fosta multiplă campioană a Angliei, antrenată de nu mai puțin celebrul Pep Guardiola, a învins foarte greu, pe teren propriu, cu 2-1 (0-1), mult mai modesta echipă Bristol City din liga a doua, în manşa tur a semifinalelor Cupei Ligii Angliei. Culmea este că oaspeţii au deschis scorul în minutul 44, prin Reid, din penalty. City a revenit în repriza a doua, a egalat prin De Bruyne ’55 şi a reusit să învingă abia în prelungirile … prelungirilor, prin argentinianul de 1,72m – fostul ginere al lui Diego Maradona – Kun Aguero, oficial în minutul 90+2, dar de fapt la vreo 4-5 minute după încheierea timpului regulamentar.

Returul se va juca pe 23 ianuarie, la Bristol. În faza anterioară, echipa-revelație din Bristol a eliminat rivala lui City, Manchester United (scor 2-1).

În cealaltă semifinală, teoretuc mult mai echilibrată, Chelsea va întâlni miercuri, pe teren propriu, pe concitadina Arsenal Londra. Returul va fi pe 24 ianuarie. (foto Daily Mail)

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Ultimele stiri