Caută
Close this search box.

Ghinionul unui câștigător la loterie: Imediat ce a ridicat premiul de un milion de dolari a murit

Un bărbat din New York, SUA, care a câștigat 1 milion de dolari la loterie, în urmă cu trei săptămâni, a murit după ce a fost diagnosticat recent cu cancer în fază terminală, scrie Daily Mail.

Donald Savastano. Foto: thedailystar.com

Donald Savastano cumpărase cu doar 10 dolari un bilet răzuibil la loto, iar la scurt timp a aflat că este marele câștigător al premiului de 1 milion de dolari. Bărbatul s-a ales, după aplicarea taxelor, cu un cec în valoare de 661.800 de dolari, pe care l-a ridicat pe 4 ianuarie.

„Sunt tâmplar de meserie, așa că nu aveam un plan pentru ieșirea la pensie. Acești bani mă vor ajuta să mă descurc după ce nu voi mai putea lucra. O să cumpăr o camionetă nouă, să plătesc câteva datorii și să investesc în viitor”, declara la acea vreme bărbatul în vârstă de 51 de ani.

„A scanat biletul și s-a întors în culmea fericirii să-mi spună că a câștigat un milion de dolari. Am verificat și eu lozul și așa era”, a spus casiera care i-a vândut americanului biletul.

Din lipsă de bani, bărbatul tot amânase controalele medicale, așa că primul lucru pe care l-a făcut după ce a încasat cecul a fost să meargă la doctor. Așa a fost diagnosticat cu cancer în stadiul 4, cu metastaze la plămâni și creier.

Banii vor rămâne familiei sale: mamei, celor două surori și patru frați.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Ultimele stiri