Caută
Close this search box.

Incendiu pe o proprietate soților Clinton. din statul New York

Un incendiu a izbucnit miercuri pe proprietatea cuplului Bill şi Hillary Clinton de la Chappaqua, în statul New York, însă nimeni nu a fost rănit, a anunţat poliţia locală, citată de AFP.

Foto: parismatch.com

„Am primit un apel la 14.51 (19.51 GMT) legat de un incendiu în curs la adresa 15 Old House Lane”, a declarat pentru AFP un purtător de cuvânt al poliţiei din New Castle, oraş apropiat de Chappaqua, localitate situată la 65 km nord de Manhattan.

„Incendiul a fost stins. Nu există niciun rănit. A fost declanşată o anchetă la faţa locului”, a precizat această sursă, fără a furniza alte detalii.

Nick Merrill, purtător de cuvânt al lui Hillary Clinton, a postat mai târziu pe Twitter că „un mic incendiu a izbucnit în clădirea Serviciului Secret”, însărcinat cu protecţia personalităţilor precum foştii preşedinţi americani, „pe proprietatea soţilor Clinton”.

„Această clădire nu comunică direct cu casa lor. Incendiul a fost stins, pompierii locali au intervenit”, a adăugat Merrill, precizând că soţii Clinton nu erau în casă atunci când a avut loc incendiul. „Totul merge bine”, a dat el asigurări.

Soţii Clinton au cumpărat casa cu cinci camere în comitatul Westchester în 1999, atunci când Hillary Clinton a intrat în cursa electorală pentru un mandat de senator de New York, pe care l-a şi obţinut în 2000.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Ultimele stiri