Caută
Close this search box.

Incredibil: cum se poate fura la pompă cu banala frază ”Pot să vă ajut?”

Atenție mare la stațiile de alimentare cu carburanți ! Banala propoziție pe care o auzim cu toții, de zeci și sute de ori, aproape de fiecare dată când alimentăm, “Pot să vă ajut?” spusă la benzinăriile din București – și nu numai – poate aduce mult mai multă pagubă decât ajutor, nota bene, în special noaptea. Pare incredibil, dar ne-am obișnuit ca în România totul să fie posibil.

Sunt cazuri în care angajații benzinăriilor din România fac mult mai mult rău decât bine șoferilor. Un astfel de caz, relatat și de revista AutoBild România, a fost povestit de un motociclist pe un forum de specialitate, motociclist.ro. Sublineim că nu vrem să generalizăm și că există și numeroase cazuri, marea majoritate, în care nu se întâmplă nimic rău. Dar iată ce scrie motociclistul în cauză:

“Iesisem la ora 22 de la muncă și în drum spre casă am oprit la …. (numele benzinăriei). Am băgat benzină și ștergeam geamurile. La două pompe mai încolo de mine vine o “tanti” la vreo 40-45 de ani. O acostează “baiatul de la pompa”, ea îi zice cât să bage si se duce la casierie, în magazin. “Băiatul de la pompa” scoate un bidon de 5-6 l din tomberonul de lângă pompă, îl umple, îl baga la loc în tomberon și continua să-i umple lui “tanti” rezervorul. Femeia a plătit suma si a plecat. P-asta chiar n-o știam!”, a mai adăugat motociclistul pe forum.

Un răspuns

  1. daca se fura in nestire la cel mai inalt nivel ce sa ne mai miram de un aamarat de angajat la o pompa de benzina !!…nu stim ce geamuri stergea motociclistul ???!!…

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Ultimele stiri