Caută
Close this search box.

Invitațiile Doamnei Pictura: Un regal semnat Ciprian Stratulat

d

Am avut șansa să vorbesc, acum două zile, cu domnul Ciprian Stratulat, din Iași, un pictor care reprezintă marea descoperire de la intersecția anilor 2017 și 2018.

d
Un tablou care îți taie respirația. Lucrare de Ciprian Stratulat

După decenii de drumuri reportericești în admirabila lume a artelor vizuale, este clară diferența între pictorii autentici și păcălici, între oamenii dăruiți cu har de Dumnezeu și cei care amestecă în gură culorile, iar apoi le aruncă pe carton, fără să facă gargară cu ele,  având pretenții de creatori moderni care nu sunt înțeleși…

dd
Un portret greu de uitat. Lucrare de Ciprian Stratulat. Ca sa fac o rima…

Ciprian Stratulat este un artist total, care și-a luat destinul în mâinile sale. A făcut propria galerie, iar acolo se desfășoară în voie.

Vă invit cu toată căldura posibilă să îl urmăriți pe Ciprian Stratulat și veți descoperii că arta duce la frumuseți nebănuite.

d
Atelierul lui Ciprian Stratulat. Imagine din arhiva personală

 

,,Pictura este un act dureros de realizare a unui echilibru între viziunea interioară, virtuozitate şi mister,,  spunea Don Demers.

Acest echilibru eu îl văd cu claritate în lucrările semnate inconfundabil Ciprian Stratulat. Orice întâlnire cu opera sa este un regal pentru toată lumea, fie că o recunoaște public, ori numai când se culcă noaptea.

d
Ciprian Statulat, cu barbă și doi prieteni.

La început de an, urez pictorului și admiratorilor săi numeroși un an 2018 plin de bucurii adevărate, iar în următorii ani să fie  și mai și.

Sănătate tuturor cititorilor!

 

 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Ultimele stiri