Caută
Close this search box.

Iohannis, după depunerea jurământului noului Cabinet: Sper să înceteze țopăiala guvernamentală

Preşedintele Klaus Iohannis le-a transmis, luni, membrilor noului Cabinet, condus de Viorica Dăncilă, că speră că, odată cu al treilea Executiv propus de coaliţia PSD-ALDE, să înceteze „această ţopăială guvernamentală”, despre care spune că anul trecut a dus la degradarea climatului social şi la o stare de spirit care nu este benefică unei societăţi.

Membrii Guvernului condus de Viorica Dăncilă au depus jurământul de învestitură, luni seara, la Palatul Cotroceni, în faţa preşedintelui Klaus Iohannis.

La ceremonie au participat preşedintele Senatului, Călin Popescu-Tăriceanu, preşedintele Camerei Deputaţilor, Liviu Dragnea, preşedintele CCR, Valer Dorneanu, consilierul prezidenţial Laurenţiu Ştefan.

Parlamentul a acordat luni votul de învestitură noului Executiv. Ulterior, preşedintele Klaus Iohannis a semnat decretul privind numirea Guvernului.

Un răspuns

  1. Viorica DĂNCILĂ: „Nicio altă instituţie nu va mai putea spune GUVERNULUI ce are de făcut!” (…)____––____cam toate institutiile sunt ale lor, asa ca „sugestia”(f. directa) trebuie sa fie indreptata spre pres-edinte, nici macar spre presedintie, probabil ca pesedeul are si acolo agenti de nadejde…Totusi, sunt curios daca ea s-a referit si la institutiile suprastatale, UE, etc. Start puternic, nimic de zis,dragnea -Ali-Baba deja ii lauda realizarile si o vede protzapita in scaunul de pm, cel putin pana in 2020…O fi vrut sa zica 6 luni???!!!///Dragnea: am sa spun tot!Credeti ca iohanis e protejat? Nici vorba!…___–___iar pentru ca a folosit si nume(iohanis), acesta ar trebui sa-l actioneze in judecata pentru ca se pare ca lucrurile care le „stie” dragnea , par a fi fost facute de iohanis, ilegal…Dar -probabil- chiar fiind facute, s.r. de Sibiu, va face iar ciocul mic…Cea ce este sigur in aceste declaratii este ca reprezintaun santaj greu de dovedit, adica „iohanis, ai grija ce spui la Bruxelles”, este probabil ca iohanis va veni de la BR. cu concluzia, ” ce sa facem, pesedeul si dragnea au dreptate”…
    dancila si dragnea deja l-au luat la invartit pe iohanis, foarte bine, eu i-am spus inca din 2014 sa dea cu toata suflarea politica de pamant, altfel o vor face ei cu el, exact asta se intampla, iohanis este terminat politic, nu are niciun viitor, ba s-ar putea ca sa i se deschida si anumite dosare, mai vechi…dragnea si taratzeanu, mai ales, nu iarta…

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Ultimele stiri