Caută
Close this search box.

Mandat de aducere la DIICOT pentru Emil Boc

Fostul premier Emil Boc a fost chemat ca martor, joi, la sediul DIICOT pentru dosarul medicului Mihai Lucan . Primarul Clujului era aşteptat la ora 9.30, însă nu s-a prezentat, conform Antenei 3. Urmează, potrivit legii, ca Emil Boc să fie citat pentru o dată ulterioară,  cu mandat de aducere. Fostul premier al lui Traian Băsescu va fi audiat după ce deputatul Emanuel Ungureanu (USR) l-a acuzat că ar fi intervenit pentru ca profesorul Lucan să-şi deschidă o clinică.

„El nu putea sa fac Lukmed fara domnul Boc. Domnul Boc a fost operat de profesul Lucan si la clinica de stat, si la clinica privata. Domnul Boc l-a numit consilier personal. Ma intreb ce anume l-a invatat domnul Lucan in calitate de consilier pe probleme de sanatate pe domnul Boc? Am facut solicitare sa fie anchetat domnul Boc, sa fie anchetat domnul Funar”, a declarat deputatul Emanuel Ungureanu.

În replică, Boc a mărturisit pentru DIGI24 că nu a beneficiat de tratament preferenţial din partea medicului Mihai Lucan, iar contractul de cesiune pentru construcţia clinicii acestuia a fost încheiat înainte ca el să fie primar al Clujului.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Ultimele stiri