Caută
Close this search box.

Mary J. Blige va primi o stea pe Walk of Fame

Cântăreaţa americană Mary J. Blige, una dintre cele mai de succes artiste de rhythm and blues din istorie, va primi săptămâna viitoare o stea pe Walk of Fame de la Hollywood, au anunţat joi organizatorii, citaţi de DPA.

Mary J. Blige. Foto: vulture.com

Cunoscută şi drept regina hip-hop şi soul, Blige a căpătat notorietate şi ca producătoare şi actriţă. Ea va primi a 2.626-a stea de pe Walk of Fame pe 11 ianuarie, potrivit anunţului.

Rapperul şi producătorul Sean ”Diddy” Combs ar urma să vorbească la ceremonie. Mogulul hip-hop este un prieten vechi al cântăreţei şi a produs albumul ei de debut din 1992, „What’s the 411?”.

Mary J. Blige a câştigat nouă premii Grammy şi a vândut peste 50 de milioane de albume în lumea întreagă. Ea este nominalizată pentru două premii Globul de Aur în 2018, unul pentru rolul ei din filmul produs de Netflix „Mudbound” şi celălalt pentru cântecul „Mighty River”.

Printre hiturile sale se află „Family Affair”, „Be Without You”, „Real Love” şi „Just Fine”. Cel de al 14-lea ei album de studio, „Strength of a Woman”, a fost lansat anul trecut şi include colaborări cu Kanye West şi Missy Elliott.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Ultimele stiri