Caută
Close this search box.

Nebunie pe DN 1 încă de luni, chiar dacă mai este o zi de vacanță

Nici  nu s-a terminat bine vacanța de Anul Nou, aceasta continuând și marți, 2 ianuarie, că sute de mașini au ”inundat” literalmente celebrul DN 1, între Valea Prahovei și București. Luni seara deja se mergea bară la bară pe distanțe de mulți kilometri

Așadar, după ce au terminat de sărbătorit intrarea în 2018, zecile de mii de turiști şi-au făcut bagajele şi au început să părăsească Valea Prahovei. Dornici să evite aglomeraţia din zilele de marți și miercuri, numeroși bucureşteni au decis să plece chiar luni seara, deși mai aveau o zi de vacanță, marți Iar ambuteiajele s-au ținut lanț încă de luni, zi în care, cum notam mai sus, s-a circulat în coloană pe kilometri întregi pe DN 1.

Mare aglomerație este așteptată și marți pe 2 ianuarie, posibil chiar și miercuri, pe 3 dimineața. Poliția va îndruma șoferii, ca de obicei, pe rutele alternative Brașov – Cheia – Văleni de Munte – Ploiești (DN 1A) sau pe ruta Brașov – Râșnov – Bran – Rucăr – Câmpulung Muscel – Pitești – București, pe A1 la final.

Așadar,  Nebunie pe DN 1 încă de luni, chiar dacă mai este o zi de vacanță: atenție, șoferi, marți urmează infernul. (foto prahovaonline.co)

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Ultimele stiri