Platforma România 100, fondată de fostul premier Dacian Cioloş, a anunţat la începutul anului că va prezenta zilnic comparaţii şi analize care arată diferenţele între guvernarea tehnocrată şi guvernele PSD-ALDE. Mai nou, Platforma România 100 susţine că o „realizare” clară a guvernării PSD-ALDE este creşterea preţului carburanţilor la pompă ca urmare a introducerii supraaccizei.

Atacuri concentrate pe Facebook

”O «realizare» clară a guvernării PSD-ALDE este creşterea preţului carburanţilor la pompă ca urmare a introducerii supraaccizei. Premierul Tudose nu a explicat clar de ce introduce această nouă taxă şi nici dacă banii care vor alimenta bugetul vor fi investiţi în modernizarea infrastructurii rutiere sau vor ajunge în alte capitole bugetare”, este mesajul postat de Platforma România 100 pe pagina de Facebook, împreună cu un grafic.

Aşteaptă Cioloş la cotitură?

De asemenea, Dacian Cioloş scrie pe pagina sa de Facebook că, dacă oamenii cinstiţi nu se vor implica acolo unde se fac regulile, de la consilii locale până la Parlament şi Guvern, cei pentru care lupta împotriva corupţiei înseamnă ”stat paralel” vor face din ”şmecherie” lege pe bune. ”Dacă oamenii cinstiţi, care vor să trăiască fără stresul că cineva îi înşeală, îi fură pe faţă sau îi manipulează nu se vor implica prin prezenţa şi competenţa lor acolo unde se fac regulile, de la consiliile locale până la parlament sau la guvern, cei pentru care lupta împotriva corupţiei înseamnă «stat paralel» vor face regulile pentru toţi făcând din «şmecherie» lege pe bune”, afirmă Dacian Cioloş.

 

173 Vizualizări

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here