Caută
Close this search box.

O nouă fotografie cu pedofilul suspectat că a agresat sexual doi copii, dată publicității de poliție

Încă o fotografie a pedofilului care ar fi agresat doi copii în liftul unui bloc din Drumul Taberei a fost dată publicităţii de Poliţia Capitalei.

captură video

Este vorba despre o captură luată tot de pe camerele de supraveghere ale blocului, dar de data aceasta bărbatul pare să fi fost surprins înainte de a urca în lift, în timp ce se afla în holul blocului.

Poliția informează că de acest caz se ocupă Parchetul de pe lângă Tribunalul București și Serviciul Omoruri. „Sunt efectuate mai multe activități de cercetare și criminalistice. Au fost identificate și alte camere de supraveghere și sunt vizionate imaginile”.

Totodată, autoritățile fac apel la cei care îl recunosc pe bărbatul surprins în imagini să sune la 112 sau să se adreseze celei mai apropiate secții.

Pedofilul care a agresat doi copii în liftul unui bloc din Drumul Taberei are între 40 şi 55 de ani, nu are ocupaţie sau este pensionat anticipat şi locuieşte în apropiere de victime, potrivit digi24.ro. Este analiza medicului psihiatru Gabriel Diaconu, care a făcut un profil psihologic al acestuia. Potrivit medicului, nu este prima oară când bărbatul agresează sexual un minor.

 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Ultimele stiri