Caută
Close this search box.

Pedofilul, cercetat în 15 cazuri de agresiune sexuală. Ce probe au ridicat anchetatorii din casa poliţistului

Poliţistul pedofil a recunoscut două agresiuni sexuale împotriva copiilor din Drumul Taberei şi este suspect în alte 15 cazuri petrecute în ultimii nouă ani. A fost arestat preventiv pentru 30 de zile.

FOTO: rtv.net

Oamenii legii care îl căutau au făcut publice şi în 2012 imagini filmate de camerele de supraveghere cu suspectul, dar nimeni nu le-a dat informaţii despre el.

Trei ani mai târziu, agentul a fost reclamat de o femeie care pretinde că a fost atacată în scara blocului. Bărbatul nu s-a sfiit, chiar dacă purta uniforma poliţiei, a povestit victima. Investigaţiile nu au avansat însă. Iar poliţistul care a molestat copii împărţea zilnic legea.

Acum se stânge însă laţul în jurul bărbatului de 45 de ani. Procurorii au ridicat din casa lui saci întregi de probe.

Anchetatorii au găsit hainele cu care era îmbrăcat vinerea trecută, când şi-a bătut joc de o fetiţă de cinci ani şi de fratele ei mai mare. La fel era îmbrăcat şi în timpul unor misiuni, potrivit digi24.ro. De exemplu, la sfârşitul anului trecut, când a făcut parte din dispozitivul forțelor de ordine ce supravegheau protestatarii antiguvernamentali din Piaţa Victoriei.

Hainele şi probele ADN îl acuză direct, la fel şi vecinii lui.

Şeful Poliţiei Române este acum la mijloc. L-a suspendat din funcţie pe superiorul agentului acuzat de pedofilie, dar ministrul de Interne vrea să îl demită şi pe el. Premierul nu este însă de acord şi vrea să stea mai întâi de vorbă cu şeful Poliţiei.

 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Ultimele stiri