Caută
Close this search box.

Poliţist, fost luptător din trupele speciale, înjunghiat de interlopi

Poliţist

Un poliţist, fost luptător din trupele speciale, a fost bătut şi înjunghiat de doi membri ai temutului clan de interlopi Corduneanu, spune un sindicalist din Poliţie.

Poliţist
FOTO: ziare.com

Poliţistul şi iubita lui petreceau azi-noapte înr-un club din Iaşi, când de ei s-au apropiat doi interlopi pe care îi anchetase mai demult. A încercat să evite conflictul. A fost însă victima lor.

„Mi se pare un atac premeditat, mobilul – răzbunare, vorbim de doi atacatori care, din informațiile pe care le dețin eu, fac parte din clanul Cordunenilor. Polițistul, la fel, din informațiile pe care le deţin, a participat la câteva acțiuni pentru destructurarea acestui clan.

Crimă pasională la Titu: Un subofițer și-a înjunghiat iubita, într-un coafor

Avem de a face cu o acțiune de tip mafiot”, susţine Dumitru Coarnă, liderul Sindicatului Național al Polițiștilor și Personalului Contractual, potrivit digi24.ro.

Poliţistul a supravieţuit

Chiar dacă a fost bătut crunt, poliţistul, fost luptător în trupele speciale, a plecat pe picioarele lui la spital. În faţa clădirii însă a fost prins din nou de cei doi interlopi şi înjunghiat. Când a ajuns la medici era rană vie.

Are două plăgi, una la nivelul umărului stâng și una la nivelul scalpului, și fractură de piramidă nazală.

Unul dintre agresori a fost prins şi va fi dus la audieri, celălalt este căutat în continuare de poliţişti.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Ultimele stiri