Caută
Close this search box.

Polițistă britanică despre două românce: ”Gunoaie nenorocite! Să vină Brexit-ul!”

Starea de spirit a britanicilor apropo de europeni, cu precădere față de români, este din ce în ce mai negativă. O cunoscută polițistă britanică din Bristol, care în 2015 fusese considerată eroină după ce salvase o femeie care vroia să se sinucidă, a fost concediată după ce a postat pe Facebook mesaje rasiste despre persoane din România.

Jeanette Cadden, care lucra de 13 ani cu bune rezultate la Poliția districtelor Somerset și Avon, a publicat pe contul său de Facebook mai multe mesaje ofensatoare despre ceea ce britanicii denumesc ”țigani români”, într-unul din mesaje  numindu-i, într-o traducere aproximativă ”gunoaie nenorocite”, după relatează cunoscutul ziar Daily Mail.

Polițista a fost găsită vinovată de comportare abuzivă după ce un cetățean a alertat conducerea poliției cu privire la postările polițistei. Într-o altă postare, Cadden a scris: ”Un fost angajat trăiește într-o mașină. Distribuie dacă crezi că trebuie să primească locuință înaintea oricărui refugiat”.  Sau: ”Locuințele sociale din Marea Britanie ar trebui să fie doar pentru cei născuți în Marea Britanie, distribuie dacă ești de acord”, a mai mai postat Cadden pe Facebook. În foto (mirror.co.uk) sediul Departamentului de poliția din Somerset și Avon la care a lucrat Jeanette Cadden înainte de fi destituită.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Ultimele stiri