Caută
Close this search box.

Radu Mazăre, marele absent de la procesul pentru luare de mită

Fugarul Radu Mazăre va fi astăzi marele absent de la procesul în care este judecat pentru acuzații de luare de mită. Fostul primar al Constanței nu este singurul absent însă.

Radu Mazăre. Foto: observator.tv

Și omul de afaceri israelian Avraham Morgenstern a fugit din România, așa că judecată celor doi se va face în lipsa, relatează stirileprotv.ro.

Este doar unul dintre dosarele DNA care-l vizează pe Radu Mazăre, care a decis la sfârșitul anului 2017 să fugă din România, să nu se mai prezinte la secția de poliție a județului Constanța, așa cum era obligat de natura controlului judiciar.

În acest dosar, fostul primar este acuzat de luare de mită, că ar fi primit 175.000 de euro de la omul de afaceri israelian Avraham Morgenstern, pentru a-i da acestuia posibilitatea să construiască în Constanța un cartier de locuințe sociale.

Nu sunt singurii doi inculpați în acest dosar. Fostul senator PSD Alexandru Mazăre, care este fratele fostului primar, este și el implicat în acest caz.

Printre cei care vor fi audiați se află Julien Starosta, un angajat al companiei care este patronată de Morgenstern, cel care s-a ocupat de perfectarea actelor între această firmă și primăria Constanța.

O altă persoană audiată ar putea fi Constantin Frățilă, un fost mare arbitru constănțean, devenit între timp om de afaceri.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Ultimele stiri