Caută
Close this search box.

Raluca Turcan: Dragnea venea cu suspendarea lui Iohannis, nu şi cu referendum. România ar fi fost capturată

turcan

Raluca Turcan explică decizia de miercuri a preşedintelui Iohannis şi face apel la toţi parlamentarii să nu voteze Guvernul Dăncilă.

„Dacă vrem să salvăm România, nu trebuie să ne rugăm să forţeze Preşedintele Constituţia, ci să cadă acest guvern în Parlament. Preşedintele trebuie să rămână ancora principală a legalităţii în România.

Un grup de infractori a ajuns legal la putere şi ei trebuie îndepărtaţi tot legal. De aceea, toate eforturile trebuie acum concentrate pe Parlament şi pe respingerea Guvernului.

Fac un apel la parlamentarii de bună credinţă şi la toţi cetăţenii oneşti din această ţară, să înceapă să convingă parlamentari să voteze împotriva acestui guvern în Parlament. (…) Doamna Dăncilă este mâna cu care Dragnea va semna toate deciziile guvernamentale. Nu știm nimic despre doamna Dăncilă pentru că nu a făcut niciodată nimic doamna Dăncilă. Este doar pionul prin care Liviu Dragnea va semna toate nenorocirile acestei guvernări.

Pentru a opri atacul crimei organizate asupra României, președintele României are obligația de a judeca fiecare decizie prin prisma tuturor consecințelor „, spune prim-vicepreşedintele PNL.

De ce a numit-o Iohannis pe Viorica Dăncilă

„Dacă Președintele refuza propunerea PSD, Dragnea venea tot cu un om al lui, plus o suspendare. Dar, atenție! Doar suspendare, nu și referendum de demitere pentru că în perioada suspendării, Tăriceanu ajungea președinte interimar, schimba șefii parchetelor, puneau mâna pe justiție și apoi, prin Parlament, opreau referendumul, iar Președintele revenea la Cotroceni să constate post-factum capturarea completă a României.

Pentru români, acest plan diabolic al PSD este mult mai nociv în consecințe interne și externe decât numirea doamnei Dăncilă. Doamna Dăncilă merită prezentată, ascultată, pentru ca oamenii să înțeleagă în ce mod teribil au fost mințiți și cât preț pun PSD și ALDE pe votul lor. Zero!!”, conchide Raluca Turcan.

 

2 răspunsuri

  1. oaia tzurcana iar joaca tzurca…Pana la urma il scoate pe malai-mare erou national…Ea „apeleaza la parlamentari sa nu voteze acest guvern”, pai cine sunt cei mai multi parlamentari si cine doar ce a felicitat pe dragnea ca a numit-o pe vasilisca? …Un penelist de’al ei…

  2. e clar ca oitza tzurcana(ce se da nazdravana si vede-in viitor- o Romanie capturata, ca si cum nu ar fi!***)-si banda lor- vor sa-l arate pe malai-mare si un fel de victima, un „ranit de razboi”, iar ea joaca rolul „mamei tuturor ranitilor in razboi”, vrea sa fie cea care aduce „Lapte’n tzatze, drob de sare in spinare si malaiesi in calcaiesi”, sa-l hraneasca si sa-i oblojeasca ranile lui malai-mare, cele facute „din dragoste de patrie…” Ce uita aceasta jelitoare de serviciu(sau „din serviciu?”) este ca Romania a semnat DEJA- tratate in care spune clar ca vrea sa fie membru deplin al unei confederatii(UE) si este membru deplin al unui tratat militar(NATO), iar pres-edintele ar fi avut-via aceste optiuni- si dreptul si obligatia sa apeleze -la nevoie- la deciziile acestor foruri suprastatale, insa el a ales sa fie soricel, tocmai pentru ca este bandit ca si cei pe care-i acuza… El ar fi putut(chiar de mai multe ori) sa mearga pe „solutia atomica”, chiar daca era nevoie de interventia UE si NATO, trebuiau trimise ceva trupe speciale sa patruleze pe strazile capitalei si oriunde ar fi mirosit a razmerita( desi nu cred, pesedeii sunt la fel de lasi ca si restul politicienilor), iar asa-zisa armata romana, cea care picoteste de foame prin cazarmile din Romania, nu ar fi scos niciun sunet, fiind condusa de afaceristi, betivani, fustangii, excroci, etc., precum criminalul oprea, in continuare protejat de comandantul suprem al armatei, adica giohanala de Sibiu, care nu vrea sa-si foloseasca decat sub 5% din prerogative, asa cum si cu creierul din dotare…Tocmai pentru ca este nu doar criminal, dar si cretin…(***”E un mondo che,/Prigionero e…”/-Lucio Battisti)

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Ultimele stiri