Caută
Close this search box.

Ce se întâmplă, de fapt, cu finala Halep – Siniakova de la Shenzen, China

UPDATE. Finala Simona Halep – Katerina Siniakova nu a început nici la ora 11:20, iar organizatorii nu pot spune absolut nimic despre ora începerii.

UPDATE. Incredibil. Finala nu a începuit nici la 10:35, ora României, iar tenismena nr.1 a lumii a ”jucat”  pe arena centrală cu un copil coborât din tribune, aşteptând să stea ploaia pentru a putea începe finala cu Siniakova. Au fost de fapt câteva schimburi lejere cu acel copil, care, desigur, nu prea a putut returna mingile trimise și așa foarte ușor de Simona, astfel încât puștiul chinez a avut nevoie de … sfaturile lui Daren Cahill, antrenorul Simonei. Și acesta la rândul lui, Daren Cahill, a schimbat câteva mingi cu Simona. Dar finala tot nu a început, iar ploaia continuă la Shenzhen.

Pentru că nu prea putea să returneze mingea, copilul a primit sfaturi şi ajutor din partea antrenorului Simonei, Darren Cahill. Înainte, Halep şi Cahill au efectuat un uşor antrenament pe terenul ud,

UPDATE. Meciul nu a început la 9:30 (ora României),așa cum am prevăzut de altfel, și nu va începe, probabil, nici la ora 10.

S-a amânat finala Simona Halep – Katerina Siniakova de la Shenzen, China. Fanii Simonei Halep (locul 1 WTA) trebuie să mai aștepte puțin posibila și fireasca sa victorie în meciul decisiv care ar fi trebuit să se joace, de la ora 8:00, împotriva chiar a deţinătoarei trofeului, sportiva cehă Katerina Siniakova, locul 47 WTA şi cap de serie numărul 6. Concret, finala a fost amânată din cauza ploii.

Gazdele au anunțat deja că partida s-ar putea relua de la ora 09:30, dar nici acest lucru nu e sigur. În plus, Siniakova şi Halep vor fi adversare şi în finala de dublu la turneul din China. Perechea cehă Barbora Krejcikova/Katerina Siniakova, cap de serie numărul 1, s-a calificat și ea, vineri, în finala probei de dublu de la Shenzhen Open, unde va juca împotriva perechii Simona Halep/Irina Begu. (foto fluierul.ro)

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Ultimele stiri