Caută
Close this search box.

Scandal la sediul PSD: Mălin Bot, băgat în dubă de jandarmi, dus la secţie, unde a fost reţinut două ore

Mălin Bot şi alţi trei protestatari au fost săltaţi azi din faţa sediului PSD, unde manifestau paşnic, băgaţi în duba jandarmieriei şi duşi la Secţia 5 de Poliţie din Bucureşti.

captura Mediafax

“Doua ore am fost ilegal lipsit de libertate de catre Jandarmerie, dupa ce am fost luat cu forta, impotriva vointei mele, din fata sediului PSD unde exprimam / inregistram opinia mea despre Liviu Dragnea.

Am fost tinut abuziv doua ore fara dreptul de a suna un avocat. Fara dreptul de a comunica. Fara sa fie chemat un procuror. Pur si simplu am fost tinut cu forta, fara nicio explicatie, doua ore in Sectia 5 Politie.

La final am primit o amenda de 6.000 de lei care se putea scrie in trei minute in fata sediului PSD, fara sa fiu lipsit ilegal de libertate.

Maine dimineata ma voi adresa Parchetului Militar cu plangere penala pentru abuz in serviciu si lipsire ilegala de libertate. Am contactat deja o casa de avocatura si vom merge cu incredere in Justitie”, a hotărât Mălin Bot.

„Activitatea de protest a celor 10 persoane nu respectă condiţiile legale ( declarare şi avizare). În locul respectiv era avizată o altă activitate de protest a cărei organizator nu a fost de acord cu prezenţa acestora şi a solicitat îndepărtarea lor din zonă. Persoanele tulburau ordinea publică având mai multe obiecte de amplificare a sunetului (boxe , microfon). Patru persoane au fost conduse la secţia de poliţie în vederea sancţionării (persoanele care săvârşesc fapte contravenţionale care prin natura lor tulbură liniştea şi ordinea publică sunt îndepărtate din zona)”, precizează Jandarmeria Capitalei.

Mai mulţi membri ai Federaţiei Naţionale a Revoluţionarilor au mers în faţa sediului partidului, cerând jandarmilor, potrivit Mediafax, să-i mute pe cei 10 protestatari aflaţi acolo, motivând că aceştia nu au autorizaţie.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Ultimele stiri