Caută
Close this search box.

Simona Halep este deja în semifinale la dublu, iar astăzi joacă cu chinezoaica Ying Ying Duan în ”optimi”

Jucătoarea nr.1 a lumii, Simona Halep, are deja asigurat un loc în semifinale la Openul Chinei de la Shenzen. E vorba de proba de dublu, unde joacă alături de Irina Begu. Perechea Halep-Begu s-a calificat după un meci-thriller cu alte două valoroase românce,  Mihaela Buzărnescu/Irina Bara, pe care le-au învins cu 4-6, 6-4, 13-11, dar numai după ce Buzărnescu și Bara au avut 5 mingi de meci, toate salvate de Halep & Begu.

Dar ce ne interesează cel mai mult este că Simona va evolua azi în optimile de finală la simplu cu chinezoaica Ying-Ying Duan, locul 91 WTA, după ora 09:00, ora României.

Ceva mai devreme, partenera de dublu a Simonei, Irina Begu (38 WTA), a patra favorită, e cea care va deschide ziua, pe terenul central, de la ora 06:00 (ora României). Aceasta o va întâlni în pe Ekaterina Alexandrova, locul 96 WTA.

În fine, Ana Bogdan (105 WTA), care a trecut de mai bine cotata Camila Giorgi (Italia, 79 WTA) cu 6-4, 6-2, va juca împotriva marii revelații din Cehia, Kristyna Pliskova (62 WTA), după meciul Simonei Halep. Kristyna este sora mult mai celebrei Karolina și a învins-o în turul anterior pe nimeni alta decât Jelena Ostapenko, campioana de la Roland Garros. (foto guliver/getty images)

 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Ultimele stiri