Caută
Close this search box.

Simona Halep, încă o victorie zdrobitoare și va juca semifinala cu Irina Begu

Simona Halep nu a avut nicio problemă în sfertul de finală cu marea revelație de până acum, Aryna Sabalenka (Belarus), pe care a învins-o categoric, fără a-i lăsa nicio speranță, 6-2,6-2. Simona s-a calificat astfel în semifinalele  turneului open de la Shenzen, unde o va întâlni vineri chiar pe partenera sa de la dublu, Irina-Camelia Begu.

„Cred că am dominat meciul, ştiam că ea loveşte foarte tare, dar eu am fost puternică pe picioare, am putut să blochez fiecare minge şi să deschid terenul, de asemenea. Nu e uşor să faci asta când joci împotriva unor jucătoare cu lovituri puternice, dar am făcut toul astăzi şi simt că am jucat foarte bine. Sunt încă departe de câştigarea titlului. Mâine o să fie un meci greu, joc împotriva unei românce, aşa că o să fie o partidă frumoasă. O să dau totul, o să încerc să câştig, întotdeauna când intru pe teren încerc să câştig. Îmi place să joc la Shenzhen, am făcut mereu treabă bună aici, aşa că le mulţumesc fanilor că au venit şi îi aştept şi mâine la arenă”, a declarat Simona, la interviul de pe teren dat imediat după încheiera meciului cu Sabalenka.

La rândul ei, Irina-Camelia Begu (43 WTA) şi cap de serie numărul 4 al turneului, a învins-o tot în două seturi, 7-5, 7-5, pe unguroaica Timea Babos (56 WTA) şi cap de serie numărul 8. Begu n-a avut un meci ușor, cum s-a întâmplat în cazul Simonei, fiindu-i necesare aproape două ore pentru a o depăși pe ambițioasa unguroaică.

 Atît Simona, cât și Irina au avut reveniri spectaculoase miercuri, când fiecare s-a văzut condusă cu 1-0 la seturi. Simona Halep şi Irina Begu au deja câte 110 de puncte WTA, ceea ce ar putea-o face pe Irina să mai urce câteva locuri în clasament, iar Simonei – lucru foarte important – îi mai asigură cel puțin o aăptămână supremația mondială WTA.

Un răspuns

  1. It’s a Wonderful Life!-Nu este chiar fantastic ca : din doua sute de tari, 2 dintre semifinaliste (si una dintre finaliste) sa fie dintr-o tara nicidecum mare ca suprafata si populatie? Si, 2, nu este chiar si mai fantastic ca cele doua apartin unei tari decimate si economic si moral, condusa de niste criminali incompetenti , care praduiesc totul doar pentru ei, multe sectoare-inclusiv cel sportiv- sunt lasate de totala izbeliste, tocmai pentru ca marii banditi care conduc natia nu sunt doar criminali si talhari, dar sunt si niste ageamii fara niciun fel de viziune…Bravos, de 3 ori bravos, pentru amandoua aceste tinere…

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Ultimele stiri