Caută
Close this search box.

Simona Halep pe patul de spital în Australia

În pofida faptului că a fost, mai mult sau mai puțin voalat, acuzată că problemele sale medicale din timpul finalei nu ar fi fost chiar atât de serioase – sau nu ar fi fost deloc – , iată că, din păcate,  conform postului de televiziune ESPN, Simona Halep a mers la spital chiar sâmbătă noapte, dupa finala-maraton disputată la Australian Open 2018 și pierdută în ultimele minute în fața danezei Caroline Wozniacki.

Simona, care a cerut să i se verifice tensiunea în timpul partidei – disputate la peste 32 de grade Celsius, cu o umiditatea foarte mare -, a acuzat o stare generală rea, iar medicii au constatat că era puternic deshidratată. A fost transportată sâmbătă seara la Spitalul Metropolitan Melbourne, unde i-au făcut  perfuzii timp de 4 ore, fiind externată abia duminică dimineața.

Interesant este că, în timpul finalei masculine dintre Roger Federer și Marin Cilic, uriașul  plafon al Arenei Rod Laver, a fost închis pentru că acest lucru favorizează jocul lui Roger Federer. Experții s-au întrebat, firesc, de ce nu s-a întâmplat același lucru și la finala feminină, când a trebui ca Halep și Wozniackit să joace la temperaturi foarte ridicate, amplificate și de umiditatea excesivă. (foto GSP, ESPN)

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Ultimele stiri