Simon Halep nu a avut duminică liberă și nici program de Revelion. Ea a jucat chiar pe 1 ianuarei, de la 6:30, ora României, în timp ce în țară toată lumea petrecea și sărbătorea venirea noului an.

Așa cum am anticipat, a fost show la Shenzen. În primul meci al anului 2018, Simona Halep, locul 1 WTA, s-a calificat spectaculos în turul 2 de la Shenzhen Open, după ce a învins-o fără drept de apel, în două seturi, 6-4, 6-1, pe jucătoarea americancă Nicole Gibbs, 24 de ani, loc 121 WTA. În turul doi de la openul chinez, Simona o va întalni pe chinezoaica Duan Yingying, locul 60  WTA.

Halep a jucat însă și dublu, dar duminică. Constănțeanca a obținut  victoria la dublu alături de Irina Begu, 5-7, 6-2, 11-9 cu chinezoaicele Han și Laing și s-a calificat în sferturi la Shenzen, unde  le vor întâlni pe Mihaela Buzărnescu și Irina Bara, așadar un sfert de finală total românesc. (foto sport.ro)

În alte partide: Monica Niculescu a fost invinsa de belarusa Arina Sabalenka, in doua seturi, 6-4, 6-4. De remarcat că Irina Bara si Mihaela Buzarnescu s-au calificat învingând cu 6-3, 6-7 (6), 10-8 pe favoritele numarul patru, Natela Dzalamidze (Rusia)/Xenia Knoll (Elvetia). Romancele au castigat dupa o ora si 50 de minute,cu un set decosov extrem de disputat, ca și în cazul Simonei și al irinei.

38 Vizualizări

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

1 + 9 =