Caută
Close this search box.

Șoc în lumea muzicală: s-a prăbușit la pământ, e posibilă o sinucidere

Tragediile nu mai contenesc. Luni, a avut loc un adevărat șoc în lumea muzicii, după ce foarte îndrăgita solistă a trupei ”The Cranberries”, compozitoarea și interpreta irlandeză Dolores O’Riordan (46 de ani), a murit în mod cu totul neașteptat la Londra. Dolores se afla într-o cameră de hotel din capitala Angliei, de unde urma să meargă în studioul de înregistrări al trupei sale. Nu a mai ajuns acolo, fiind găsită prăbuşită la podea, fără viață.

Din surse demne de încredere, foarte apropiate lui Dolores, s-a aflat că aceasta ar fi suferit de o depresie extrem de puternică. În 2013 ea a avut o âncercare de sinucidere. În plus, în ultima vreme o chinuia și o durere cumplită de spate, aproape fără încetare.

În trecut, Dolores a suferit de anorexie și a fost diagnosticată cu probleme psihice bipolare. Mai rău, într-un interviu recent ea a recunoscut că a încercat de mai multe ori să ia o supradoză de droguri. Din ce în ce mai evident, se conturează probabilitatea unei sinucideri, conform publicației Daily Mail. (aol.com)

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Ultimele stiri