Preotul Chris Terheș susține că numărul real al protestatarilor care au participat la mitingul #rezist din seara zilei de 20 ianuarie, în București, este cu mult mai mic decât cel anunțat de instituții de presă precum Digi24 (60.000) și HotNews (70.000). „Orice om rațional vede cine minte. Cu astfel de dezinformări și manipulări de 2 lei nu ai cum câștiga în fața PSD-ului”, susţine părintele, care a calculat numărul real al protestatarilor printr-o formulă matematică temeinic documentată.

Preotul Christ Terheş slujeşte în acest moment în cadrul Misiunii Ortodoxe Sf. Ioan Botezătorul din Orange County şi este în acelaşi timp preşedintele Coaliţiei Românilor pentru Combaterea Corupţiei din Statele Unite ale Americii.

„În fotografia 1 găsiţi aria Pieţei Constituţiei cu zona acoperită de persoanele care o ocupau la ora 21:00. După cum se poate vedea, aria este de cca 22.000 mp. Următoarea întrebare este câtă arie ocupă o persoană la proteste? Un metru pătrat, 1,5? Un metru pătrat este 1m pe 1m. Adică, dacă o persoană îşi ridică o mână paralelă cu pământul şi face un cerc în jurul sau, acela e cca 1mp. Dacă vă uitaţi la imagini din mulţime, veţi vedea că spaţiul dintre persoane a fost cu mult mai mare de 1m. Există şi înregistrări din mulţime care arată că persoanele erau la distanţă unele de altele. În concluzie, o suprafaţă de cca 22.000 mp a fost ocupata in proportie de cca 65-70% (cu indulgenţă), iar persoanele ocupau o arie mai mare de 1mp fiecare. În concluzie, cam câte persoane au putut fi acolo? 15.000, cu indulgenţă, sunt multe. Acum, dacă tot s-au invocat aceste numere, de peste 60.000 ori peste 70.000 de persoane de catre Digi24 şi Hotnews, vreau sa priviti fotografiile făcute în Piata Constituţiei în 2015, la concertul lui Robbie Williams, la care au participat într-adevăr peste 60.000 de persoane”, a notat preotul.

 

1 COMENTARIU

  1. preotul e cam t….. !……PArticipanti la miting se considera si cei care au venit mai tarziu de ora 18 si cei care s-au adaugat multimii pe traseul deplasarii, in zona Piata Unirii, si cei care au plecat acasa, atunci cand s-a plecat in mars….inca de la Piata Universitatii unii s-au retras si nu au mers in mars, altii s-au retras la Piata Unirii, la metrou, si doar o parte au ajuns la Piata Constitutiei !….pe traseul din fata magazinului Cocor, randurile compacte de oameni nu permiteau decat cu greu depasirea persoanelor aflate in mers, fiind inghesuiti !…pe un astfel de rand se aflau intre 15 si 18 oameni—NUMARATI de mine de 8 ori la intervale de timp–, randurile se succedau la interval de 1,1-1,2-1,3 secunde–CRONOMETRAT de mine de 10 ori la intervale de timp de circa 4-5 min—si timpul de trecere prin fata observatorului fix a fost de circa 54-55 de minute, adica circa 3200-3300 de secunde !….inmultim (folosind valori medii) secundele cu nr de om pe un rand–in medie 16 persoane– si impartim la interval mediu de succedare si ajungem la circa 43.000 de oameni !…mai scadem circa 10-25 %, niste goluri printre randurile de oameni aflati in coada plutonului si ajungem la circa 30 de mii, INAINTE de Piata Unirii !!!!!!!!!….si cu cei care au plecat inca de la Universitate ajungem pe undeva la 55-60 de mii, per total !….asa ca..sa ne lase cu socoteala lui din Piata Constitutiei !!!…..socoteala preotului din America NU se potriveste cu socoteala noastra, cea adevarata !…sa-si vada de socoteala lui de acolo si cum o foloseste si sa nu si-o mai compare cu socoteala noastra !

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

9 + 3 =