Caută
Close this search box.

Sora jandarmului bătăuş, condamnată penal pentru că a lovit un elev

sora jandarmului băăuş

Sora jandarmului bătăuş de la mitingul din Piaţa Universităţii a fost cercetată şi condamnată penal pentru purtare abuzivă. Mihaela Burnel a lovit un elev de clasa a VI-a în timpul orei de geografie.

sora jandarmului băăuş
FOTO. Adevarul.ro

Sora jandarmului bătăuş, nora liderului PSD Padina

Mihaela Burnel este nora şefului PSD Padina, Frăţilă Burnel, un important proprietar de terenuri agricole din zona Bărăganului.

Informaţiile sunt confirmate de primarul comunei Padina, care spune însă că, în continuare, are o părere bună despre jandarmul care a ajuns în mijlocul unui scandal imens.

Mihaela Burnel predă în continuare la şcoala din Padina

Profesoara Mihaela Burnel avea atunci 25 de ani, preda geografia la Şcoala din localitatea buzoiană Padina, anul şcolar 2014-2015 fiind cel de-al doilea în care se afla la catedră. În timpul unei ore, i-a aplicat o corecţie fizică, în faţa celorlaţi copii, unui elev care se plimba prin clasă.

Jandarmul bătăuş a fost identificat. E acelaşi care l-a însoţit pe Dragnea la DNA. VIDEO

După ce au obţinut un certificat medico-legal, părinţii copilului au mers la Poliţie şi au depus o plângere împotriva profesoarei Mihaela Burnel, sora jandarmului bătăuş, anchetat de superiori pentru comportament abuziv în timpul protestelor care au avut loc la Bucureşti pe 20 ianuarie.

Ulterior, Parchetul de pe lângă Judecătoria Pogoanele a trimis-o în judecată pe profesoară, iar instanţa a condamnat-o, pe 28 septembrie 2016, la 6 luni închisoare cu suspendarea executării şi un termen de supraveghere de doi ani în luna septembrie a anului 2016, pentru purtare abuzivă, potrivit adevarul.ro.

Hotărârea a rămas definitivă pe 25 noiembrie 2016, când Curtea de Apel Ploieşti a respins ca nefondat apelul Mihaelei Burnel. Cu toate acestea, profesoara a continuat să predea la şcoala din Padina.

 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Ultimele stiri