Caută
Close this search box.

Strigător la cer: recent suspendată pentru doping, Maria Sharapova a fost cea aleasă să aducă trofeul la Australian Open

Fără precedent: în pofida faptului că a fost recent suspendată pentru doping, rusoaica Maria Sharapova a fost cea desemnată de organizatori să aducă trofeul pe Arena Centrală ”Margaret Court”, la Australian Open, înaintea evenimentului tragerii la sorţi pentru meciurile de pe tabloul principal al competiției feminine.

Întâmplarea este cu atât mai absurdă cu cât, în mod normal și conform tradiției, trofeul celebrei competiții poate fi atins doar de cei care l-au câştigat. Serena Williams, câștigătoarea de anul trecut, ar fi fost persoana îndreptăţită, însă ea se află în Florida, SUA, renunțând să mai participe la ediția 2018.. Situație în care singurele două jucătoare eligibile, participante la ediţia actuală, ar mai fi fost Maria Sharapova şi Angelique Kerber, conform celor de la gsp.

Culmea, exact în acel moment al tragerii la sorți, fostul lider mondial Angelique Kerber juca un meci cu Cibulkova, motiv pentru care – probabil -, organizatorii au ajuns la rusoaica  Sharapova. Asta chiar dacă majoritatea specialiștilor, care nu pot fi în niciun caz suspectați de subiectivism, s-au exprimat clar că tradiția putea să fie – în mod excepțional – încălcată, iar aceea care ar fi trebuit să aducă trofeul să fi fost favorita nr.1 a turneului,  în cazul de față nimeni alta decât Simona Halep, care este și nr.1 mondial WTA.  (foto digi sport)

 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Ultimele stiri