Președintele Partidului Social Democrat, Liviu Dragnea, a suspendat o ședință de partid pentru a nu rata un episod din îndrăgitul serial turcesc Suleyman Magnificul! Episodul a fost povestit de europarlamentarul Cătălin Ivan, într-o postare pe Facebook.

„Ne-am amuzat când a suspendat o ședință la partid ca să vadă Suleyman Magnificul. Văzându-i însă evoluția, acel moment capătă o simbolistică nouă. După criza Sheidehh a urmat criza Plumb și Shheideh, apoi criza Carmen Dan și acum catastrofa Dăncilă. Concluzia este că filmul Suleyman Magnificul ar trebui interzis pentru că, pe fondul lipsei de cultură, poate crea monștri. Recunosc că nu l-am privit niciodată cu atenție pe Liviu Dragnea. Am considerat că am multe alte lucruri mai importante de făcut decât să-l analizez, să încerc să înțeleg ce urmărește, să-i anticipez planurile. Aceasta indiferență a tuturor, mai ales a liderilor importanți ai partidului, ne costă acum foarte scump. A știut să se facă util, să își facă loc discret, cu răbdare, să exploateze slăbiciunile celor din jur…și am ajuns aici, cu el controlând aproape toate instituțiile importante ale statului”, a notat Cătălin Ivan.

Serialul difuzat în România de Kanal D a mai avut un fan înrăit din rândul persoanelor publice care au cochetat cu politica: Gigi Becali. După ce a urmărit cu sufletul la gură telenovelele „Dragoste şi pedeapsă”, „Ezel” şi „Noor”, latifundiarul din Pipera a devenit mare fan al serialului istoric „Muhteşem Yüzyil” („Magnificul veac”), care prezintă aspecte din viaţa sultanului Soliman (Suleyman) Magnificul, cel care a condus Imperiul Otoman timp de 46 de ani, între 1520 şi 1566. Acesta a fost interpretat de actorul turc Halit Ergenç, în vârstă de 41 de ani, care este foarte popular la Istanbul după ce l-a interpretat pe Mustafa Kemal Atatürk în filmul „Dersimiz Atatürk”.

259 Vizualizări

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here