Caută
Close this search box.

TAROM ”zboară” spre colaps. Un avion nu a aterizat la Sibiu pentru că nu ar mai fi putut decola de acolo

tarom

Dacă va continua în acest fel, TAROM va intra curând în colaps. Din nou probleme, și ce probleme ! Un avion TAROM trebuia să facă o escală la Sibiu, pe ruta Munchen-București, nu a mai aterizat ăn orașul ardelean, zburând direct la București și împiedicând un număr însemnat de pasageri să coboare acolo unde aveau treabă și până unde plătiseră.

Așa încât de la Otopeni, pasagerii care ar fo trebuit să ajungî la Sibiu au fost îmbarcaţi într-un autocar şi trimişi la destinaţie, pe un drum lung, dificil și friguros de 5 ore. Totul s-a întâmplat fără niciun fel de explicație, doar pilotul transmițând un anunț scurt și sec deasupra teritoriului Ungariei.

Surse de la TAROM au explicat pentru Realitatea TV că aeronava a avut probleme la sistemul de presurizare. Dacă ar fi aterizat la Sibiu, avionul nu ar mai fi putut decola spre București, neputându-se rezolva problemele la Sibiu. Absolut la fel s-a întâîmplat recent tot cu un avion TAROM care ar fi trebuit să meargă pe ruta Amsterdam la București. (foto oradesibiu.ro)

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Ultimele stiri