Primaria Municipiului București a prelungit termenul limită de înscriere în proiectul ,,Bicicliști în București” cu o săptămână. De asemenea, proiectul afost suplimentat cu 25.000 de voucere.

Astfel, Municipalitatea a anunțat că agenții economici care comercializează produse de tip biciclete, biciclete electrice, trotinete electrice și dispozitive de tip segway/ninebot mai au la dispoziție o săptămână pentru înscrierea în calitate de magazine participante în Proiectul ,,Bicicliști în București”, până în data de 05.02.2018.

Agentii economici își pot exprima disponibilitatea de a participa la acest proiect prin transmiterea intenției de participare pe adresa: magazine.biciclete2018@pmb.ro, cu precizarea datelor solicitate în Invitația de înscriere în calitate de magazin participant în cadrul proiectului „Bicicliști în București”. Proiectul poate fi accesat de pe site-ul www.pmb.ro, secțiunea „Bicicliști în București”.

Magazinele participante la acest proiect primesc gratuit voucere de 500 de lei/voucer/persoană pentru a încuraja vânzarea de asemenea dispozitive. În urma derulării proiectului, anul trecut, Municipalitatea a hotărât suplimentarea cu 25.000 de voucere a proiectului.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

6 + 7 =