Caută
Close this search box.

Tragedie aviatică: directorul celei mari companii de catering din lume și familia sa au murit

 

Tragedie aviatică în Australia, în ajunul Anului Nou.

Richard Cousins (58 de ani),  directorul executiv al celei mai mari companii de catering din lume, Compass Group, a murit într-un accident de hidroavion în zona de nord a suburbiilor metropolei Sydney, gazda Jocurilor Olimpice de vară din anul 2000.

În accident au murit și patru dintre membrii familiei directorului, practic întreaga familie. Hidroavionul în care se afla Cousins și familia sa a căzut pur și simplu în apele râului Hawkesbury, la nord de Sydney, în jurul orei 3.10 ora locală. Autoritățile au declarat că accidentul a ucis toate cele șase persoane de la bord, inclusiv pe fiii lui Cousins, ​​Edward și William, în vârstă de 23 și, respectiv, 25 de ani.

Poliția a identificat și celelalte victime ca fiind Emma Bowden, logodnica lui Richard Cousins ​​și fiica ei, Heather Bowden, în vârstă de 11 ani. Gareth Morgan, pilotul în vârstă de 44 de ani, a murit ș el în accidentul a cărui cauza este încă, total necunoscută. Din primele informații se pare că este vorba de o defecțiune tehnică apărută chiar în timpul zborului.

În foto, imagini din timpul căutării cadavrelor în apele învolburate ale râului Hawkesbury..  (foto hindustantimes)

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Ultimele stiri