Caută
Close this search box.

Un agent de la Rutieră ar fi pretins favoruri sexuale pentru permisul unei șoferițe

Un nou scandal zguduie Brigada Rutieră din București. De data aceasta este vorba despre un agent care ar fi pretins favoruri sexuale ca să nu-i suspende permisul unei șoferițe, care a fost implicată într-un accident rutier.

Foto: romanialibera.ro

Potrivit TVR, incidentul a avut loc în 27 aprilie 2017, chiar în Biroul Accidente Ușoare al Poliției Rutiere București. Aici s-a prezentat o femeie, care a provocat un accident, pentru a discuta despre amendă și suspendarea carnetului de șofer.

În urma discuțiilor, agentul Gabriel Perju i-ar fi pretins favoruri sexuale pentru a o scăpa de consecințe.

Totuși, bărbatul susține că femeia l-a vizitat de două ori în acea zi și că l-a înregistrat, dar acuzațiile nu sunt întemeiate.

„A avut loc prima discuție în care eu am vorbit despre amenzi și dumneaiei a venit cu propuneri. În cea de-a doua discuție dumneaei m-a provocat să spun anumite lucruri pentru a da de înțeles că eu susțin acest lucru. Nu mi-am dat seama că dumneaei înregistrează deși s-a ținut după mine o perioadă destul de lungă. La un moment dat am ieșit din birou pentru că deja nu mai vroia să plece. Eu tot îmi găseam de lucru”, a declarat agentul de la Rutiera pentru TVR.

Între timp, agentul s-a mutat în cadrul unei secții de poliție din Capitală. Procurorii l-au trimis în judecată, fiind acuzat de folosirea abuzivă a funcției în scop sexual.

Acesta e al doilea scandal izbucnit în cadrul Brigăzii Rutiere din Capitală, în ultimul timp, după ce la începutul lunii un agent a abuzat sexual doi minori într-un lift din Capitală.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Ultimele stiri