Caută
Close this search box.

Un jandarm bătăuș, 3.583 lei net de la stat, lunar, un lector universitar doctor 1.150

În pofida faptului că a fost filmat când lovea cu pumnul un protestatar sâmbătă seara, în Piaţa Universităţii, jandarmul Șerban Răducu va lucra în continuare fără probleme, ”până când i se va demonstra vinovăţia”, după cum spune însuși şeful Jandarmeriei Române: “Va asigur ca Jandarmeria va analiza imaginile si va lua masuri in cazul jandarmului. Cel putin pana se demonstreaza vinovatia acestuia, el isi va continua activitatea”.

Numitul Răducu nu e fitecine, ci șef de Stat Major al unei  unităţi de jandarmerie din Capitală.

Pentru a lovi oamenii cu pumnul pe stradă, jandarmul Răducu Șerban primește – conform propriei declarații de avere – un slariu net de 43.000 de lei pe an, ceea ce înseamnă că venitul lunar este de 3.583 de lei. În plus, mai câștigă alți 13.800 de lei anual din închirierea unui apartament.

Pentru o simplă comparație, trebuie să știți că un asistent universitar tot la stat, la ASE, ajunge la 1.500 de lei lunar, însă la unele universități private, cu salarii mai mici, există și  lectori universitari, titulari de curs, cu doctoratul obligatoriu susținut, cu zeci sau sute de lucrări științifice publicate, care primesc între 1.150 și 1.800 lei lunar.

Prin urmare jandarmii bătăuși nu o duc greu deloc, cu câte două apartamente și venituri consistente lunare, de la stat, desigur. Nu lipsesc un autoturism Audi, un teren agricol și clasicul credit la o bancă, în acest caz unul consistent, în valoare de 48.500 de euro. (foto telegraf.ro)

 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Ultimele stiri