Caută
Close this search box.

Un nou scandal la Casa Albă: Trump nu ar fi vrut să câştige alegerile, Melanie plângea de furie

UPDATE Cartea despre Donald Trump apare astăzi.

Lansarea unei cărţi care cuprinde dezvăluiri din culisele campaniei şi preşedinţiei Trump provoacă un nou scandal la Casa Albă.

Cartea, care va fi lansată săptămâna viitoare, are la bază 200 de interviuri realizate de jurnalistul Michael Wolff.

Potrivit presei americane, una dintre teoriile expuse în carte este aceea că Donald Trump nu urmărea să câştige alegerile. A vrut doar să candideze şi să devină cel mai faimos om din lume.

Alegerile erau un fel de campanie de imagine pentru magnatul american. În noaptea victoriei, când a devenit clar că a câştigat, Donald Trump era îngrozit, spune tot fostul strateg, Steve Bannon. Noua primă doamnă, Melania, plângea, potrivit digi24.ro. Şi nu era vorba despre lacrimi de bucurie.

Un alt capitol sensibil din „Foc şi furie” este declaraţia pe care Steve Bannon, fostul strateg-şef în Administraţia Trump, i-a făcut-o autorului cărţii, cu privire la celebra întâlnire din 2016 dintre fiul cel mare al preşedintelui şi o delgaţie rusă, care promitea că are informaţii compromiţătoare despre Hillary Clinton.

Bannon spune că această întrevedere a fost „un act de trădare, absolut lipsit de patriotism”.

Casa Albă a reacţionat cu furie. Preşedintele Donald Trump a publicat o declaraţie amplă în care îşi acuză fostul aliat că şi-a pierdut minţile după ce l-a dat afară de la Casa Albă, în august 2017.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Ultimele stiri