Primarul Capitalei, Gabriela Firea, a precizat, duminică seara, că şi premierul desemnat, Viorica Dăncilă, este „extrem de religioasă”, ea arătând că se bucură că în fruntea Guvernului va exista o persoană credincioasă, care este şi un „fin diplomat”.

Foto: libertatea.ro

„O cunosc (pe Viorica Dăncilă, n.r.) de 7 ani, este echilibrată, decentă, non-conflictuală, solidară, sinceră. Va avea rezulate extraordinare, va reprezenta România cu cinste la întâlniri internaţionale. E un fin diplomat, o calitate obligatorie pentru un şef al Guvernului. Şi doamna Dăncilă este extrem de religioasă şi mă bucur că avem în fruntea Guvernului un om credincios”, a spus Firea la România Tv.

Ea a arătat că îşi doreşte ca PSD să nu mai schimbe premierul până la finalul mandatului.

„De data asta nu mai trebuie să greşim, nu mai vreau să particip la o nouă remaniere sau schimbare de nume, de desemnare de premier. Vreau să mergem cu acest Guvern până la alegerile parlamentare. E de evitat o criză politică”, a spus Firea.

Ea i-a luat apărarea premierului desemnat, Viorica Dăncilă, şi i-a criticat pe cei care au făcut comentarii publice negative referitoare la viaţa privată a acesteia, la faptul că provine din Videle, Teleorman, sau la modul în care se îmbracă.

193 Vizualizări

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here