Caută
Close this search box.

Eric Roberts: Dacă nu eram eu, Julia Roberts nu ar fi existat ca actriţă

Eric Roberts

Eric Roberts a avut ca actor o carieră prolifică, jucând în 487 de proiecte cinematografice şi de televiziune, dar nu a atins niciodată faima de care s-a bucurat sora lui mai mică, actriţa Julia Roberts, relatează ediţia online a cotidianului spaniol ABC.

Eric Roberts
FOTO: Zimbio.com

Săptămâna aceasta, Eric Roberts a acordat un interviu revistei americane Vanity Fair, în care a povestit despre distanţarea şi reconcilierea ulterioară cu celebra lui soră, intens comentată de presa de la Hollywood.

Cei doi s-au născut într-o familie de artişti, potrivit Agerpres. Părinţii lor aveau un mic atelier de teatru, astfel încât vocaţia celor doi fraţi nu a surprins pe nimeni. Totuşi, în timp ce Julia a evoluat ca actriţă în anii 1980, aceeaşi perioadă a fost un coşmar pentru fratele ei, Eric care, după ce a căzut în lumea sumbră a drogurilor, şi-a distrus nu doar cariera de actor, ci şi relaţia cu sora lui.

El nu dezminte faptul că problema drogurilor a dus la crearea unei prăpăstii între el şi societate şi între el şi sora lui.

Când s-a împăcat cu Julia Roberts

Până la urmă, Eric Roberts a depăşit problema sa cu drogurile, în 2010, iar apoi a participat la programul TV „Celebrity Rehab”, pentru a se vindeca şi de dependenţa de marijuana.

Împăcarea cu sora lui a avut loc în 2004, când actriţa Julia Roberts şi soţul său, regizorul de imagine Danny Moder, au devenit părinţi de gemeni. Eric a decis să o viziteze la spital împreună cu soţia lui, Eliza Roberts. De atunci, relaţia lor a devenit tot mai strânsă.

În prezent, Eric Roberts se poate lăuda cu atât cu succesele surorii sale, dar şi cu cele ale fiicei sale – de asemenea actriţă, Emma Roberts, cunoscută din serialul „American Horror Story”. Totuşi, Eric a ţinut să precizeze că a fost primul din familie care şi-a făcut un nume la Hollywood.

„Dacă nu aş fi fost eu, nu ar fi existat nici Julia Roberts, nici Emma Roberts ca vedete, ca actriţe, şi sunt foarte mândru de acest lucru. Sunt foarte mândru ca toată lumea să ştie că am fost primul din familie care a obţinut nominalizări la Globurile de Aur şi la premiile Oscar, decernate de Academia de film americană”, a încheiat starul american.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Ultimele stiri