Caută
Close this search box.

Aici, Ceaușescu încă nu a murit: Așa arată vestiarele Direcției Tehnice Tarom

Strigăt disperat al angajaților Tarom. Ei au trimis imagini cu vestiarele tehnicienilor de aviație de la Direcția Tehnică Tarom. Cuvintele sunt aproape de prisos.

”Așa arată vestiarele tehnicienilor de aviație de la Direcția Tehnică Tarom. În aceste condiții mizere, unde zidurile stau să cadă personalul tehnic își începe fiecare zi de muncă.

După aproape 10 ani în funcția de Ing. Șef Hangar, domnul Ioniță Marian, nu a binevoit nici măcar o dată să propună îmbunătățirea condițiilor, dânsul având biroul unde își desfășoara activitatea la același etaj, fiind perfect conștient de gravitatea situației. Dacă cineva din personalul tehnic a îndrăznit să expună problemele existente și destul de grave, după cum se poate vedea în acest filmulet, dl. Ioniță Marian a tratat cu nepăsare fiecare situatie și nu a binevoit să prezinte situația persoanelor abilitate din companie, nedorind să deranjeze persoale mai sus puse.

În loc să fie responsabil de asigurarea unor condiții de lucru decente, dl. Ioniță Marian, se razbună pe oamenii din subordinea dumnealui, refuzându-le dreptul la concediu legal, la școlarizări pentru „oamenii de rând”, aplicând favoritisme. Îngrădește dreptul la promovare profesională al angajaților, prin care aceștia ar avea acces la certificări suplimentare și grile de salarizare conform performanței și vechimii. Toate aceste lucruri duc la nemulțumiri, frustrări și la stress mărit al tehnicienilor de aviație, putând pune în pericol calitatea executarii lucrărilor de mentenanță a aeronavelor Tarom.

Acesta este un semnal de alarmă și un strigăt de ajutor din partea personalului tehnic Tarom, de a investiga și de a scoate la iveală toate neregulile și conditiile mizere ce persistă de aproape un deceniu”.

Am solicitat un comentariu conducerii Tarom, în acest context, și așteptăm cu interes răspunsul.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Ultimele stiri