Caută
Close this search box.

Hagi a tăcut, dar Gică Popescu explică de ce și când va pleca acesta din România

Supranumit ”Baciul”, Gică Popescu a vorbit foarte deschis, chiar în ziua în care Hagi a împlinit 53 de ani, despre iminenta plecare din țară a prietenului său, în principal din cauza problemelor existente în fotbalul românesc. Așa cum el însuși a declarat, Gică Hagi a tăcut și nu mai spune nimic legat de fotbalul intern.

Fostul căpitan al naționalei a declarat la Digisport că intențiile lui Hagi de a pleca de la FC Viitorul sunt foarte reale și că, mai devreme sau mai târziu, ele se vor materializa. Iar dacă Hagi va pleca de la  Viitorul, Gică Popescu afirmă foarte clar că îl va urma oriunde va merge. Mai mult, plecarea lui Hagi putea deja să fi avut loc până acum, ea părând a fi iminentă, posibil chiar la sfârșitul actualului campionat.

„Cred că va pleca. Ar fi putut să facă asta în fiecare an. Puteam face asta împreună, dar nu a vrut el. Sper să se împlinească asta. Poate să antrezene la un nivel foarte înalt. A avut oferte la un nivel financiar foarte ridicat. Gică are oferte și acum. La sfârșitul campionatului o poate face”, a spus răspicat Gică Popescu. (Foto ProSport)

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Ultimele stiri