Caută
Close this search box.

Sorana Cîrstea, despre absenţa Simonei de la Fed Cup: România nu stă în Halep

Sorana Cîrstea a declarat, marţi, la plecarea spre Cluj-Napoca, unde va avea loc partida cu Canada, că România poate forma trei echipe de Fed Cup: „România nu stă în Simona Halep”.

Sorana-Cirstea

„Momentan suntem relaxate, pe hârtie e un meci abordabil, pornim ca favorite şi în mod normal ar trebui să câştigăm fără probleme. Dar ştiţi cum e în sport, nici un meci nu seamănă cu altul, mai ales în Fed Cup. Eu cred că putem face trei echipe de Fed Cup de Grupa Mondială, ceea ce este incredibil.

„Cred că e sportul care merge cel mai bine în momentul de faţă”

Cred că ne-am tras una pe alta, tenisul feminin trece printr-o perioadă excelentă şi va mai dura ani de zile. Nu am mai avut niciodată atâtea jucătoare în prima sută, cred că în istoria tenisului românesc nu au fost atâtea fete de valoare, de vârste apropiate.

Cred că motivăm şi generaţiile care vin din urmă. România poate face trei echipe de Fed Cup, România nu stă în Simona Halep şi cred că ar trebui să câştigăm cu echipa pe care o avem. Sper să câştigăm din primele trei meciuri şi să mergem mai departe”, a declarat Sorana Cîrstea, la Aeroportul Henri Coandă.

„Cred că e sportul care merge cel mai bine în momentul de faţă, nu ştiu de ce tenisul merge atât de bine. Este frumos ce se întâmplă şi cred că România are noroc, având în vedere că nu a făcut prea multe pentru noi”, a adăugat Sorana.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Ultimele stiri