Caută
Close this search box.

Vezi cum arată cel mai mic smartphone 4G

În ultimul timp telefoanele au devenit tot mai mari. De la ecranul de 2,5 inch la 3 inch la 3,5 la 4 inch….

Jelly este un telefon în miniatură, dar care totuşi are câteva specificaţii remarcabile. Spre exemplu vine direct cu Android 7.0 Nougat şi este dotat cu capabilităţi 4G. Şi cu toate astea este un sfert dintr-un smartphone de ultima generaţie. Jelly este gândit să fie mic pentru momentele alea când nu vrei să cari hardughia de telefon cu tine. Mic, compact şi mai rămâne loc şi pentru alte lucruri în buzunar.

Pentru că e mic, asta nu înseamnă că trebuie să renunţi la mare parte din funcţiile pe care le are smartphone-ul tău. Cel mai mic smartphone 4G mai este dotat cu un procesor quad-core de 1.1 GHz, 1GB RAM, 16GB memorie internă, o baterie de 950mAh, bluetooth 4.0 şi WiFi 802.11 a/b/g/n. Ca orice alt smartphone are o cameră în spate (8 MP) şi una în faţă (2 MP). Toate astea se ascund sub un ecran de 2.45 inch. Ca orice alt smartphone care se respectă, Jelly are GPS, senzor de acceleraţie, busola şi giroscop. Iar sub bateria care se poate scoate găsim loc pentru două cartele nano-SIM şi un loc pentru un card microSD.

Unihertz este compania care a reuşit să integreze toate aceste lucruri într-un telefon nu mai mare de 10 cm. Tot ei au realizat şi versiunea Jelly Pro care dublează memoria RAM şi memoria internă. Cu toate că nu s-a auzit multe despre această companie, trebuie să ştii că nu este la primul smartphone. Aceştia au lansat în trecut tot un mini smartphone 3G intitulat Micro X.

Cel mai mic smartphone 4G urmează să fie lansat în lunile următoare. Campania Kickstarter a reuşit să strângă fondurile necesare pentru realizarea acestuia, iar primele telefoane vor fi livrate începând cu August. Cu siguranţă nu a fi un smartphone pe care îţi doreşti să îl foloseşti zi de zi, dar poate fi un însoţitor bun atunci când vrei să nu ai multe pe cap şi să scapi de tentaţiile Facebook-ului. Iar la un preţ de 69 de dolari cu siguranţă nu vei regreta atât de mult dacă îl rătăceşti.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Ultimele stiri