Caută
Close this search box.

Iarna revine puternic în mai multe județe ale țării

Din păcate, iarna revine puternic în anumite zone ale țării. Meteorologii au emis o avertizare cod galben de ninsori valabilă pentru joi și vineri pentru câteva județe din nordul țării.

Astfel, în intervalul 08 februarie, ora 18 – 09 februarie, ora 17, în toate zonele de munte va ninge, iar în regiunile nord-estice, nordice şi centrale, treptat vor predomina ninsorile. Local în Carpaţii Orientali, precum și în nordul Moldovei, Maramureș și în estul Transilvaniei, cantităţile de precipitaţii vor atinge 15…20 l/mp și se va depune strat nou de zăpadă.
Începând cu primele ore ale zilei de vineri (09 februarie), vântul se va intensifica în cea mai mare parte a Moldovei, cu viteze de 45…55 km/h, dar și pe crestele montane, unde temporar vor fi rafale de 65…70 km/h.

Apoi, în special pe parcursul zilei de vineri (09 februarie) intensificări temporare ale vântului se vor semnala și în regiunile sudice, sud-estice și centrale, cu viteze în general de 50…55 km/h. (foto Ziarul Puterea)

Un răspuns

  1. Noi judetele din sud ,suntem ocrotiti de bunul dumnezeu ,DE ce va spun adevarul AM incarcat butelia de gaz 12 litri in noiembrie stau la apartament si acum o folosesc in februarie ,nu stiu cat mai are dar functioneaza AM comentat sincer ,SA fie dumnezeu cu ochi pe olteni care nu stiu sa faca rau sau comentari otravite si atacuri la guvern asa cum este dar ,va intreb a fost in romania oameni multumiti de Domnitori sau guvernanti ,votam cu capul in URNA ca strutul in nisip si apoi la instalare aruncam cu gunoi in ochi lor ,SA fie blestemul ceausestilor care trebuia judecati in instanta cu proobe si dovezi bulgari au facut asa judecata cu Jidcov.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Ultimele stiri