Caută
Close this search box.

Află cum îți poți găsi repede telefonul pierdut!

Dacă îți piezi telefonul sau îți este furat, lucrurile se pot rezolva repede. Iată câte trucuri furnizate de stiritech.ro. Astfel, producătorii de smartphone-uri au integrat tehnologii capabile să localizeze telefonul, iar cu ajutorul PC-ului poți să îl localizezi.

Android-ul oferă o serie de aplicaţii pe care poţi să le foloseşti pentru găsirea telefonului. Dar cea de bază şi cel mai uşor de folosit este Android Device Manager. Dezavantajul e că GPS-ul la telefon trebuie să fie pornit pentru a găsi dispozitivul.

Dacă totuşi doreşti o aplicaţie mai elaborată poţi să încerci Cerberus anti theft. Aplicaţie pe care o poţi instala şi de la distanţă dacă telefonul este conectat la internet. În plus aceasta aplicaţie îţi perniţe să faci poze la ecran sau chiar să foloseşti camera frontală pentru realizarea unei poze a infractorului.

Cea mai bună şi unică modalitate de a găsi iPhone-ul pierdut este prin Find My iPhone. Poţi utiliza Find My iPhone doar de pe un alt telefon cu iOS sau de pe un PC prin înregistrarea datelor de iCloud. Citeste mai departe articolul AICI.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Ultimele stiri