Caută
Close this search box.

Producătorul american Harvey Weinstein, ținta a trei plângeri de agresiune sexuală

Polția din Los Angeles a trimis în justție trei plângeri pentru agresiune sexuală care îl vizează pe producătorul american Harvey Weinstein. Declarația a fost făcută de  purtătorul de cuvânt al biroului procurorului din Los Angeles, citat de AFP.

Cele trei cazuri, despre care nu a fost furnizat niciun detaliu şi, prin urmare, despre care nu se ştie dacă conţin acuzaţii noi sau deja cunoscute, „au fost prezentate biroului nostru la data de 1 februarie, de către poliţia din Los Angeles, vizându-l pe Weinstein, şi în prezent se află în studiu”, a declarat, într-un comunicat, purtătorul de cuvânt Greg Risling.

Potrivit mass-media americane, biroul procuroarei Jackie Lacey studiază, de asemenea, alte cazuri similare care i-au fost transmise de poliţia din Beverly Hills.

Aproximativ o sută de femei, dintre care mai multe vedete, l-au acuzat în ultimele luni pe Harvey Weinstein de abuzuri sexuale, care merg de la hărţuire sexuală la viol.

Producătorul în vârstă de 65 de ani care, în urmă cu doar câteva luni, era una dintre figurile importante de la Hollywood, a stârnit un scandal ale cărui repercusiuni s-au resimţit în întreaga lume şi în toate sectoarele societăţii. Acesta neagă toate acuzațiile care i se aduc.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Ultimele stiri