Caută
Close this search box.

Urmează disponibilizări? Orlando Teodorovici: Prea mulți bugetari. Mai mulți controlează decât muncesc

Eugen Teodorovici

Orlando Teodorovici, noul ministru de Finanțe, se plânge de numărul prea mare al angajaților din sectorul public și de calitatea acestora. Se anunţă disponibilizări?

Orlando Teodorovici
FOTO: epochtimes-romania.com

„Numărul salariaților din sectorul public este mult prea mare. Ceea ce este și mai grav e că mai mulți controlează decât muncesc”, a declarat Eugen Orlando Teodorovici la emisiunea „Punctul de întâlnire” de la Antena 3. Ministrul a precizat că nu se referă la Ministerul de Interne, unde este nevoie de personal.

Laude pentru Ionuț Mișa

Ministrul l-a lăudat pe predecesorul său, Ionuț Mișa, cel pe care anul trecut îl critica vehement. „Trebuie dus la bun sfârșit un demers de simplificare, debirocratizare a administrației.

Anul în care trebuie să definitivăm discuțiile. Anul 2018 trebuie să fie anul în care definitivăm reforma în zona administrației fiscale.

Este o echipă bună la Ministerul de Finanțe.Trebuie impulsionați. La Ministerul de Finanțe a fost o muncă de Sisif, dar nu e suficient, până nu vedem pe față contribuabilului satisfacție”, a precizat Teodorovici, potrivit puterea.ro.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Ultimele stiri