Caută
Close this search box.

Ciuvică, dator vândut lui Băsescu. Cât trebuie să-i plătească fostului preşedinte

mugur ciuvică

Mugur Ciuvică îi este dator fostului preşedinte Traian Băsescu, în urma respingerii de către CEDO a plângerii depuse.

ciuvica
FOTO: antena3.ro

Curtea Europeana a Drepturilor Omului (CEDO) a respins ca inadmisibilă plângerea depusă de Ciuvică, prin care acesta a invocat „încălcarea libertăţii de exprimare” în momentul în care o instanţă din România a decis că l-a calomniat pe preşedintele Traian Băsescu.

Ca urmare, Mugur Ciuvică trebuie să îi plătească lui Traian Băsescu o sumă de circa 13.600 de euro.

Calomnia l-a costat scump

„Prin decizia de inadmisibilitate a Curţii Europene a Drepturilor Omului, din data de 15 ianuarie 2013, a fost respinsă plângerea formulată de reclamantul Mugur Cristian Ciuvica (nr. 29672/05), prin care acesta invoca încălcarea libertăţii sale de exprimare, consacrata de art. 10 din Convenţia Europeană a Drepturilor Omului, prin aceea că a fost obligat de instanţele romane să plătească domnului Traian Băsescu suma de 500.000.000 ROL, cu titlu de daune morale, în urma afirmaţiilor făcute de reclamant într-o conferinţă de presă cu privire la pretinsă colaborare a d-lui Traian Băsescu cu fosta Securitate”, se arată într-un comunicat CEDO, publicat în 7 februarie şi citat de Evenimentul Zilei.

Un răspuns

  1. Individul (MC) este plecat rău pe miriște, ca de altfel foarte mulți de pe la A 3. Locul unora ca ei este la Balaceanca ori Socola, nu pe la ‘oficine’ ale secu criminal-trădător Voikulesku de unde îi amețesc de cap pe cei slabi de îngeri !
    Nu mă miră că ex președintele Constantinescu a fost învins de sistem cu astfel de consilieri nesănătosi lângă el !

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Ultimele stiri