Caută
Close this search box.

Spitalul de Arşi nu ar fi plătit CAS şi contribuţia la Pensii din iulie

Spitalul de Arşi

Un medic de la Spitalul de Arsuri face acuzaţii grave: Nu mi-au fost plătite contribuţiile la sănătate şi la pensii din iulie. Medicul Camelia Roiu a reclamat pe Facebook că unitatea medicală nu i-ar fi plătit contribuţiile la Sănătate şi la Pensie din luna iulie.

Observatorul Român de Sănătate: Spitalul Județean Craiova, în topul ”spitalelor-rușine”

Aceasta ar putea să însemne chiar că este o problemă cu plăţile acestor dări la stat. Roiu mai spune că oficialii din conducere i-ar fi spus că banii au fost folosiţi pentru plata furnizorilor.

Spitalul de Arşi sacrifică poate contribuţiile pentru plata furnizorilor

Ce faci cînd descoperi, întîmplător, ca spitalul la care lucrezi nu ti-a plătit contribuţiile la sănătate şi pensii, din luna iulie. Din declaraţiile actualei directiuni am înţeles că aceşti bani au fost folosiţi pentru plata furnizorilor. Variaţiuni pe aceeaşi temă.

Mă tot intreb cum a fost posibil asa ceva la o instituţie a statului, în condiţiile în care privatii sint sancţionaţi imediat pentru acelasi lucru. Şi mă mai intreb cum e posibil ca, acum o lună, spitalul să figureze cu datorii pe site ul ANAF, iar acum nu mai apare deloc.

, spune cadrul medical.

Camelia Roiu, Spitalul de Arşi: Nu sunt asigurată

Poate pentru ca statul hoţ şi impotent s-a hotărît să şteargă iarăşi urmele marilor datornici. Mă mai intreb cum o sa fie in eventualitatea in care o sa ajung pe o targa, intr-un spital. O sa ma lase acolo, pentru ca nu sint asigurata, deşi mie mi s-au oprit banii din salariu.

Si, în final, mă întreb cum e posibil sa te duci sa întrebi angajaţii Curţii de conturi, aflaţi în control in spital, unde poti verifica daca spitalul a plătit contribuţiile şi sa ti se raspunda ca,, nu intra in atribuţiile lor. Mă gîndesc că e noua politica a sistemului de sanatate si a statului falimentar.

, a scris doctorul pe Facebook. Până la ora transmiterii ştirii, conducerea spitalului nu a putut fi contactată de Mediafax pentru un punct de vedere pe această temă.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Ultimele stiri